Craves Hotel

Craving for Craves Hotel

Craves Hotel
Craves Hotel

De in Londen gebaseerde designstudio Saar Zafrir Design heeft een nieuw project opgeleverd in hartje Brussel: Craves, een boetiekhotel met 59 kamers en het bijhorende restaurant Le Conteur. Gasten worden er getransporteerd naar de sfeer van de vroege Jaren 1900, met decadent ogende designs in kamers en publieke ruimtes.

Aan de basis van het designconcept liggen de vijf zintuigen. Aanvullend is de sfeer die van burlesk en een vergeten tijdperk, back to 1900 met zijn vroege art deco referenties.

Met 59 kamers en één suite kan het Craves hotel bepaalde gevoelens in gasten losmaken. Daarnaast is er Le Conteur, een hedendaagse bar/restaurant met een keuken uit het Midden-Oosten op de benedenverdieping van het hotel. Denk gesofistikeerd en toch casual. En altijd wat nostalgisch.

Het gros van het interieur is ontwikkeld door de Saar Zafrir studio. Saar Zafrir, eigenaar van de studio: ‘We wilden echt iets in Brussel tonen wat hier nog niet te zien was. Craves is een hotel voor mensen die wat plezier willen maken in hun leven. Het is een sensuele plek, met energie te over. Wij hebben er alvast plezier aan beleefd.’

Het is de bedoeling dat er nog meerdere Craves-hotels de deuren open, in andere Europese steden.

www.craves-hotel.com