Keynotes

Keynotes

Keynote voor Rexor
Keynote voor Rexor

Al meer dan 20 jaar geef ik lezingen over mode en retailcultuur. Mijn expertise terzake heeft geleid tot conferenties voor een heel diverse groep mensen, clubs en bedrijven. Ik was te gast bij damesclubs als Markant en De Zilveren Passer, bij Unizo, Creamoda en inkoopvereniging Rexor, maar evengoed VOKA, Universiteit Antwerpen, de stad Oudenaarde, Maasmechelen Village, ECHEC in Parijs, het Vlaams Huis in New York (USA) en het Vlaams Huis in Osaka (Japan). Ook goed om weten: ik ben boekbaar als moderator van uw debat en spreek ook met gemak avonden aan elkaar als gastvrouw. Referenties: Essentiel, Navem, Universiteit Antwerpen, Diane Von Furstenberg, Fashion Talks (Flanders DC), MAD Brussels.

Vrouwen in de mode

is een bijzondere lezing over vrouwelijke ontwerpers en couturiers die in hun tijd vaak het verschil maakten. Van Chanel tot Schiaparelli, van Madame Grès tot Donatella Versace, Sonia Rykiel tot Jil Sander en Diane Von Furstenberg. Een verhaal waarin tijd en maatschappijbeeld gelinkt worden aan de garderobe van het moment.

Mode in het Nieuwe Normaal

Draait rond de vele veranderingen in het modecircuit. Hier staat het postcorona denken centraal, met aandacht voor de vele issues in het vak. Ook aandacht voor gamechangers en namen die blijven.

Achter De Schermen van de Mode

biedt een ongeziene inkijk in hoe het systeem van de mode draait, elk seizoen opnieuw. Het neemt je mee naar de backstage, achter het gordijn van de catwalk, en gaat over mensen, merken, metier en money.

Heb je interesse in één van de lezingen?

Contacteer me